sunnuntai 11. lokakuuta 2015

Porsaan kyljykset juurespedillä ma gl


Iso porkkana 
pala palsternakkaa
pala lanttua 
4 pientä punajuurta
7 pientä perunaa 

1-2,5 dl vettä 
1 tl suolaa
3 possunkyljystä 

mauste seos kyljyksille:
2 rkl grillimaustetta
1 tl sinappijauhetta
0,5 -1tl sinappijauhetta
mustapippuria 
1-2 tl sipulijauhetta
 0,5 dl oliiviöljyä 
0,25 dl soijakastiketta

Tee mausteita seos ja levitä nuijituille kyljyksille. Anna maustua jää kaapissa muutaman tunnin.

Pese, kuori ja pilko juurekset ja laita vuokaan ripottele suola.
Paista kyljyksiä pannulla kummaltakin puolelta muutamaminuutti.
Nostele juuresten päälle.
Lisää vesi ja peitä kannella tai foliolla.
Kypsennä uunissa 175*C 1-1,5 tuntia  kunnes kyljykset ja juurekset ovat kypsiä.

Tarjoile raikkaan salaatin kera.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti