Mittaa toiseen lasiin yhtäpaljon sokeria ( käytin kookossokeria joka on jauhettu hienoksi)
Mitaa kolmanteen lasiin gluteenittomia jauhoseosta yhtäpaljon kuin munia, lisää 1 tl leivinjahetta
1 maustemitallinen ksantaania.
2 tl raakakakaojauhetta.
Jauhoseos jota käytin on Helena Kempaisen yksi versio jonka löysin ruokarajoitteisten facesivulta. Täysjyväriisijauhoja 3 dl , riisijauhoja 2dl , Tapiokaa 1 dl. sekoitan yhteen purkiin isompia satseja näin on valmista jauhososta useampaan kertaan.
Vatkaa muna ja sokeri vaahdoksi, jos käytät kookossokeria niin vatkaus aika pidempi.
Lisää muna vaahtoon varovasti sekoittaen siivilöidyt jauhot.
Paista 200'C noin 8-10 minuutia.
Kumoa kääretorttu leivinpapaerin tai puhtaan astiapyyhkeen pälle.
Levitä mieleinen täyte levyn päälle. Rullaa leivinpaparerin tai astiapyyhettä käyttäen levy rurllalle. Anna jäähtyä.
HUOM. Jos täyteessä on sulavia aineita (kermaa,tuorejuustoa,voita ym..) anna levyn jäähtyä.
Voit myös päälystää tortun mieleisellä päälysteellä.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti