Raparperin paloja noin 0,75l
hunajaa 1-2 rkl
Aloita pilkkomalla raparperit, lisää hunaja niiden päälle sekoita anna maustua, pohjan teon ajan . Laita uuni lämpiämään 200*C.
Pohja:
2 kananmunaa
1,5-2 dl kookossokeria
50-75 g chetä tai maidotonta margariinia
1,5 dl gluteenitonta jauho seosta ( 1 dl riisijauhoja + 0,5 dl durraa)
1 tl leivinjauhetta
0,5 tl ksantania ( ei tarvitse jos jauhoseoksessa on jo)
0,75 dl kivennäisvettä tai jotain mehua
Sulata rasva.
Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi
Mittaa kuivat aineet kulhoon
Lisää kuivat aineet muna-sokerivaahtoon.
Lisää rasva ja neste. Hyvin sekoittaen. Kaada taikina voideltuun ( leivin paperoituun ) piirasvuokaan. Lisää raparperinpalat, jos paljon nestettä pohjalla siivilöi.
Voit halutessasi ripotella sokeria pinnalle.
Paista 25-30 minuuttia.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti