Sain viimein aikaseksi muunnettua helpot Hanatädin kakut gluteenittomaksi. Tein vain puolikkaan annoksen ja suklaisena. Sokerin korvasin kookossokerilla.
0,75 dl kermaa
0,5 dl voita
1,5 dl kookossokeria
1,5 dl perunajauhoja
2,5 dl riisijauhoja
0,5 tl leivinjauhetta
0,5 tl ksantania
1 mm vaniljauutetta
( 1,5-1 rkl kaakaojauhetta)
Sulata voi. Mittaa kuivat aineet kulhoon ja lisää jäähtynyt voisula, kerma ja muna.
sekoita hyvin. Vehnäjauhosista olen pyöritellyt pieniä pallosia. Tästä tuli sen verran löysempi taikina nostelin 2 teelusikkaa apuna käyttäen pieniä pallosia. Koristelin mantelilastuilla. Paistoin 200*C noin 10 minuuttia.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti