Tämän kakun ohjeen sain yhdeltä työkaveriltani. Ohje soveltuu ja muuntautuu moneksi. Vaihtamalla jauhot gluteenittomiksi ja lisäämällä ksantaania saat myös gluteenittoman kakun.
3 kananmunaa
3dl sokeria
225 g sulatettua margariinia
4 dl vehnäjauhoja
2 tl leivinjauhetta
2 tl vaniljasokeria
2,5 bl limsaa tai mehua
Vatkaa muna ja sokeri vaahdoksi. Lisää yhdistetty jauhoseos ja viimeisenä sulatetturasva vuorotellen nesteen kansa. Kaada taikina leivinpaperilla vuoratulle uunipellille. Paista 200* 25-30 minuuttia.
Lisäämällä taikinaan kaakaota 1-2 rkl, saat mehevän suklaa kakun. Teet sitten kakun tavallisena tai sukulaisena niin sen kruunaa kuorrutus.
200g pölysokeria
1- 2 rlk kaakaojauhetta
2tl vaniljasokeria
4 rkl margariinia
2 rkl vahvaa kahvia
Sekoita kuivat aineet lisää sulatettu rava ja kahvi kaada seos jäähtyneen kakun päälle.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti