maanantai 23. maaliskuuta 2015

Nopea suklaakakku m,ma

Tämäkin ohje on peräisin entiseltä työkaverilta. Hyvä ohje kun vieras ilmoittaa tulostaan  tuntia ennen.


4 dl jauhoja   
3 dl sokeria
1-3 rkl kaakojauhetta


2 tl leivin jauhetta
2 dl kahvia (vettä)
0,5 dl öljyä
Mittaa kaikki kuivat aineet  kulhoon. Lisää kahvi ja öljy sekoita taikina tasaiseksi. Kaada piirakka vuokaan ja paista 200*C 20-30 minuuttia Kokeile kypsyyttä tikulla.

Kakusta saa gluteenittoman kuin korvaa jauhot gluteenittomilla  jauhoilla.  Kannatta myös kokeilla että korvaa osan jauhoista tattarilla ja lisää puolukoita, jättäen kaakon pois.

Kuvan kakku tehty puolikkaalla ohjeela gluteenittomaksi päällä kaakosta tomusokerista ja kahvista tehty kuorrute. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti