4 dl jauhoja
3 dl sokeria
1-3 rkl kaakojauhetta
2 tl leivin jauhetta
2 dl kahvia (vettä)
0,5 dl öljyä
Mittaa kaikki kuivat aineet kulhoon. Lisää kahvi ja öljy sekoita taikina tasaiseksi. Kaada piirakka vuokaan ja paista 200*C 20-30 minuuttia Kokeile kypsyyttä tikulla.
Kakusta saa gluteenittoman kuin korvaa jauhot gluteenittomilla jauhoilla. Kannatta myös kokeilla että korvaa osan jauhoista tattarilla ja lisää puolukoita, jättäen kaakon pois.
Kuvan kakku tehty puolikkaalla ohjeela gluteenittomaksi päällä kaakosta tomusokerista ja kahvista tehty kuorrute.
4 dl jauhoja
3 dl sokeria
1-3 rkl kaakojauhetta
2 tl leivin jauhetta
2 dl kahvia (vettä)
0,5 dl öljyä
Mittaa kaikki kuivat aineet kulhoon. Lisää kahvi ja öljy sekoita taikina tasaiseksi. Kaada piirakka vuokaan ja paista 200*C 20-30 minuuttia Kokeile kypsyyttä tikulla.
Kakusta saa gluteenittoman kuin korvaa jauhot gluteenittomilla jauhoilla. Kannatta myös kokeilla että korvaa osan jauhoista tattarilla ja lisää puolukoita, jättäen kaakon pois.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti