maanantai 23. maaliskuuta 2015

Banaanikakku (sokeri kakkupohjalla) la


100g voita tai margariinia laktoositonta 
1 dl sokeria
3 pientä munaa
4 dl vehnäjauhoja
1 dl maitoa laktositonta 
3 banaania
1 tl sitruunamehua
30 g mantelilastuja

Voitele ja korppujauhota 1 l kakkuvuoka.
Vaivaa huoneen lämpöinen rasva ja sokeri vaahdoksi. Lisää munat yksitellen vaahtoon, sekoittaen hyvin. yhdistä kuivat aineet kulhoon ja lisää ne vaahtoon. Lisää seuraavaksi kylmä maito. Levitä puolet kakusta vuoan pohjalle ja pilko banaanit viipaleiksi ja levitä ne taikinan päälle niin ettei baanaani viipaleet kosketa vuokaa. Kaada sitruuna mehu banaanien päälle.  Lisää varovasti loppu taikina vuokaan, etteivät banaani viipaleet liiku ja kosketa vuokaan  ( muuten kakku ei irtoa vuoasta). Sirottele mantelilastut kakun pinnalle.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti