Tämän ohjeen muusin työkaverilta saadusta ohjeesta gluteenittomaksi, maidottomaksi ja hiivattomaksi. Ohjeesta tulee pelillinen.
1,5 dl vettä tai jotain kasvismaitoa
200g gheetä
2 dl tapiokaa
2 dl täysjyväriisijauhoja
2 dl Durraa
1 tl ksantaania
1 tl leivinjauhetta
0,5 tl suolaa
Sulata ghee ja lisää siihen neste. Mittaa kuivat aineet ja yhdistä ne nesteeseen. Vaivaa taikina tasaiseksi. Painele uunipelille.
500g kinkkukuutiota
0,5- 1 punasipulia
mustapippuria
4dl mantelikermaa tai muuta kasviskermaa 2 kananmunaa.
suolaa
Sekoita täyteen aineet ja kaada ne piirakkakuoren päälle.
Paista 225* 25-30 minuuttia kunnes pohja on kauniin ruskea.
Pohjasta voi tehdä makeanpiirakan, jättämällä suolan pois ja lisäämällä pohjaan sokeria tai muuta makeutus ainetta.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti