maanantai 23. maaliskuuta 2015

Tervahovin erikoinen, ma

Sain ohjeen joskus aikoinaan työkaverilta ja vuosien varrella se hukkui jonnekin. Tyttäreni löysi netistä tämän ohjeen joka on samanlainen .

(1x irtopohja vuoallinen ,Uuni pellillinen 2x )
2 kananmunaa
2 dl sokeria
1 tl soodaa
1 tl leivin jauhetta
1 tl kanelia
1 dl vehnäjauhoaja
3 dl  porkkanaraastetta
1 dl ruokaöljyä


Kananmuna ja sokeri vaahdotetaan. Sekoita kuiva aineet ja lisää vaahtoon. Lisää porkkana raaste ja öljy varovasti sekoittaen. Paista 150*C tunti.
Tee kuorrutus kun kakku on uunissa
50 g sulatejuustoa tai tuorejuustoa
50 g voita
1-1,5 dl tomusokeria
sekoita ainekset tasaiseksi tahnaksi. ja levitä jäähtyneen tortun päälle.


Voit koristella kakun nonparelleilla ja muilla kakunkoristeilla. 

2.1.2016 
Tein gluteenittomana 4 munalla ja korvasin vehnäjauhot riisijauhoilla, Lisäsin 2 maustemitallista psylliumia, 2 maustemitallista ksantaania.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti