maanantai 17. heinäkuuta 2017

Raparperimuffinit gl, stevialla.

Teki mieleni raparperipiirakkaa ja netin kätköistä löysin seikkaillessani ohjeen joka oli helppo toteuttaa 5 vuotiaan apulaiseni kanssa, jolle olin jo lupaillut että leivotaan   https://kotiliesi.fi/ruoka/reseptit/raparperimuffinit . Tein puolet  stevialla ja gluteenittomiksi tulee 6 kpl.

2,5 dl viljatuotteen vaalea gluteeniton jauhoseos
1 tl leivinjauhetta
vajaa rkl steviajauhetta
1 tl kardemummaa        
1 dl kermaviiliä
1.25 dl pieniä raparperipaloja
1 muna

Mittaa kuivat aineet kulhoon. Sekoita rasva kermaviili ja raparperipalat toisessa kulhossa. Kaada nestemäinen seos kuiva aineiden joukkoon  ja sekoita tasaiseksi. Paista 200*C 15-20 minuuttia.
Koristele mieleiseksesi joko stevialla makeutetulla tuorejuustolla ja mansikoilla
.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti