Teki mieleni raparperipiirakkaa ja netin kätköistä löysin seikkaillessani ohjeen joka oli helppo toteuttaa 5 vuotiaan apulaiseni kanssa, jolle olin jo lupaillut että leivotaan https://kotiliesi.fi/ruoka/reseptit/raparperimuffinit . Tein puolet stevialla ja gluteenittomiksi tulee 6 kpl.
2,5 dl viljatuotteen vaalea gluteeniton jauhoseos
1 tl leivinjauhetta
vajaa rkl steviajauhetta
1 tl kardemummaa
1 dl kermaviiliä
1.25 dl pieniä raparperipaloja
1 muna
Mittaa kuivat aineet kulhoon. Sekoita rasva kermaviili ja raparperipalat toisessa kulhossa. Kaada nestemäinen seos kuiva aineiden joukkoon ja sekoita tasaiseksi. Paista 200*C 15-20 minuuttia.
Koristele mieleiseksesi joko stevialla makeutetulla tuorejuustolla ja mansikoilla
.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti