tiistai 13. lokakuuta 2015

Juustotäyteiset lohirullat la, m,gl

Ohjeen opin työpaikkan koulutuksessa 1996.





Lohifile tai kirjolohi
n. 2 dl juustoraastetta
tuoretta tilliä tai kuivattua tilliä
1-1,5 tl suolaa
2 dl la kahvikerma tai ruokakerma
koktail tikkuja 4-6 kpl




Poista fileestä nahka, ruodot ja ohenna lohifilettä. Ripottele kalojen päälle suolaa ja tilliä ja juustoraastetta. Kääri ohenetut fileet rullalle, kiinitä rulla hammatikuilla 3-4 kohtaa. Leikkaa tikkujen välitä paloiksi (että tikku jää palan keskelle). Nosta voideltuun uunivuokaan kaada kerma päälle. Kypsennä 175*C 30- 40 minuutia.

2.1.2016
Tein uuden vuoden lohirulliin seuraavan laisen täytteen.
Aine määriä en osaa tähän laittaa kun en mitään  mittaillut.

Ruohosipuli tuorejuustoa viola
Philatelvia tuorejuustoa
juustoraastetta
kuivattua tilliä
kuivattua ruohosipulia
sipulijauhetta
tilkka laktoositonta maitoa.

Tee tasainen tahna jonka levität fileelle ja kääri rulalle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti