En muista mistä olen tämän ohjeen ottanut. Olen muokannut sen vuosien varrella erilaisilla täytteillä. On hyvä vaihtoehto voileipäkakulle jos on 6-8 syöjää.
4 pitkittäin leikattua vuokaleipää tai 12-16 palaa paahtoleipää riippuen viipaleiden koosta
Täyte: 300 G raavi ja tai kylmäsavulohta
300g violan tuorejuustoa yrtti
200 g laktoositonta kermaviiliä
pala purjosipulia
tilliä tuore (tai jauhettua )
1-2 dl laktoositonta maitojuomaa
suola, mustapippuria, (paprikajauhetta)
Kuorrutus 300g viola yrttituorejuustoa
Koristeet esim. eriväriset paprika, pikku tomaatit, kurkku, retisi, tilli, keitettyä kananmunaa.
pilko kalat ja purjo pieniksi kuutioiksi Sekoita täytteen muut aineet sekaisin lisää pilkotut kalat ja purjo ja hienoksi hakattu tilli. Maista, lisä mausteita makusi mukaan.
Lado viipaleet josta olet leikannut kuoret pois vieriviereen leivinpaperin päälle levyksi. Kostuta maidolla . levitä täyte leipälevylle (jos täyte hankala levittää niin notkista maidolla). Kääri rullalle leivinpaperin sisällä. Laita rulla kelmun tai muovipussin sisään yön yli vetäytymään.
Leikkaa rullan päät tasaiseksi. Levitä maidolla notkistettu tuorejuusto rullan päälle tasaiseksi kerrokseksi. Koristele mieleiseksi erilaisilla kasviksilla.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti