Tarvitset:
4 kpl kananmunaa
2 rkl hiivaleipävehnäjauhoja
4 dl laktoositon maitojuoma
1 rkl rypsiöljyä
0.5 tl ruokasuolaa
0.5 tl cayennenpippuria
10 g persiljaa , hienonnettuna
Täyte
300 g jauheliha naudan, vähärasvainen, 7 % rasvaa
100 g sipulia
20 g tomaattisosetta/-pyreetä
150 g paprikaa
100 g tuorejuustoa (rasvaa 6-11 g) , valkosipulin makuista
0.5 tl ruokasuolaa
0.5 tl valkopippuria
1 tl rypsiöljyä
25 g juustoraastetta
2 rkl hiivaleipävehnäjauhoja
4 dl laktoositon maitojuoma
1 rkl rypsiöljyä
0.5 tl ruokasuolaa
0.5 tl cayennenpippuria
10 g persiljaa , hienonnettuna
Täyte
300 g jauheliha naudan, vähärasvainen, 7 % rasvaa
100 g sipulia
20 g tomaattisosetta/-pyreetä
150 g paprikaa
100 g tuorejuustoa (rasvaa 6-11 g) , valkosipulin makuista
0.5 tl ruokasuolaa
0.5 tl valkopippuria
1 tl rypsiöljyä
25 g juustoraastetta
Toimi näin:
Vatkaa kananmunien rakenne rikki ja lisää vehnäjauhot. Sekoita joukkoon maito, öljy tai pullomargariini, suola, cayennenpippuri sekä persiljasilppu. Sekoita hyvin ja kaada seos leivinpaperilla vuorattuun uunipannuun. Paista 200-220 asteisessa uunissa n. 20 minuuttia.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti