sunnuntai 26. huhtikuuta 2015

Kinkkupiirakka la (uunipellillinen)

Pohja on otettu  parasta kotiruokaa kirjasta

225 gLaktoositonta voita tai margariinia
3,75 dl hiivaleipäjauhoja
0,75 dl kermaa laktoositonta tai maitoa 
2,5 dl juustoraastetta

Mittaa kulhoon jauhota ja rasva, nypi ryynimäiseksi seokseksi, Lisää juustoraaste ja kerma vaivaa taikina tasaiseksi. Taputtele jauhotuilla käsillä leivinpaperilla vuoratulle uunipelille tasaiseksi pohjaksi.

Täyte 
300-400g kinkkukuutioita
2 kananmunaa
3 dl ruokakermaa
1,5- 2 dl juustoraastetta
puolikas paprika kuutiona
mustapippuria, suolaa ja paprikajauhetta

Sekoita täytteen aineet kulhossa ja mausta makusi mukaan.
Levitä täyte pohjan päälle ja paista 200*C noin 30 minuuttia.

Voit korvata kinkun savukalalla, graavikalalla, kalkkuna tai  broilerin leikkele suikaleilla.  Voit tehdä kasvis- piirakan erilaisilla kasviksilla.

Maidottoman saat kun käytät   pohjaan maidotonta margariinia  vuohenjuustoraastetta ja  korvaat täytteen kermaviilin kaurakermalla.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti