tiistai 5. huhtikuuta 2016

Rahkapersikkapiirakka gl

Pohjan ohjeen löysin netin kätköistä en muista mistä. Vehnäjauhojen sijaan käytin täysjyväriisijauhoja. Täytteen sekoittelin muistin mukaan. 
 
100g voita laktoositonta 
3/4 dl kookossokeria 
1 muna
1dl mantelijauhetta 
1,5- 2 dl täysjyvä riisijauhoja 
1tl leivinjauhetta

Vatkaa voi ja sokeri vaahdoksi. lisää muna, vatkaa muna kunnolla sekaisin ja lisää kuivat aineet. Anna taikinan seistä hetken. 

Pohja.
1 prk maitorahkaa laktoositonta
1 kananmuna 
1,5- 4 rkl kookossokeria (tai steviaa tai hunajaa)
0,5 tl vaniljaa
1 prk persikanpuolikkaita vedessä 

Viipaloi persikanpuolikkaat. Sekoita rahka, muna, sokeri ja vanilja tasaiseksi massaksi. Painele taikina piirakkavuoanpohjalle ja reunoille. Lado persikanviipaleet kaada rahkamunaseos päälle tasaisesti. Paista 200'C alatasolla noin 25–30 minuuttia

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti