Tämän ohjeen löysin Keskisenmyllyn Tattarihiutale paketin
kyljestä. Sokerin korvasin hunajalla ja rusinat taatelilla ja kerman maidolla.
125g voita
2 rkl hunajaa1dl rusinoita tai pilkottua taatelia
1,5 dl perunajauhoja
2 dl tattarihiutaleita
0,5 dl kermaa tai maitoa
Sulata voi, lisäsin hunaja ja maito voisulaan. Mittaa kuivat aineet kulhoon ja taatelinpalat. Kaada voi -maito,hunaja seos jauhoihin kevyesti sekoittaen. Nosta lusikkalla nokareita pelille ja paista 200*C vaalean ruskeiksi.
Suklaiset lastut saat lisäämällä 1-2 rkl kaakaojauhetta. Tein alkuperäsen ohjeen mukaan tuli paljon kuivempia. Joten kannatta vähentää perunajauhojen määrää tai lisätä nestettä.
Alkuperänen ohje
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti