Täyte
suolaa
Savukalaa 200-300 g
tilliä ruohosipulia
Keitä riisit ja pilko kalat ja sekoita
täyte.
Pohja
2,5 dl vettä
2 tl psylliumia
2,5 dl täysjyväriisijauhoja
noin. 2-2,5 dl teff jauhoja
1 tl leivinjauhetta
0,5-1 tl suolaa
0,25 dl oliiviöljyä
Mittaa kulhoon öljy , vesi ja psyllium.
Anna turvota noin 10 minuuttia. Lisää jauhot joihin olet sekoittanut
leivinjauheen ja suolan. Vaivaa taikina tasaiseksi. Jaa kahteen osaan ja
kaulitse levyksi. Laita täytettä levyn toiselle puolelle ja käännä toinen puoli
kanneksi. Tee sama toiselle taikinan palalle. Paista 225*C noin 25-30 minuuttia.
2.1.2016
Tein pohjan seuraavalla tavalla ja tuli maultaan pehmeämpi.
2 dl vettä
1tl psylliumia
vajaa 1 tl suolaa
1,5 tl öljyä
1 dl tapioka tärkkelystä
2 dl tef jauhoja
1tl leivinjauhetta
( 0,5 dl vettä)*
Mittaa vesi, psyllium ja suola kulhoon. Anna turvota hyvin että on sakeaa. Lisää jauhot jossa on leivinjauhe vaivaa taikinaksi, lisää öljy ja jatka vaivaamista. * Jos taikina tuntuu olevan lian tiukkaa niin lisää vettä.
Tein pohjan seuraavalla tavalla ja tuli maultaan pehmeämpi.
2 dl vettä
1tl psylliumia
vajaa 1 tl suolaa
1,5 tl öljyä
1 dl tapioka tärkkelystä
2 dl tef jauhoja
1tl leivinjauhetta
( 0,5 dl vettä)*
Mittaa vesi, psyllium ja suola kulhoon. Anna turvota hyvin että on sakeaa. Lisää jauhot jossa on leivinjauhe vaivaa taikinaksi, lisää öljy ja jatka vaivaamista. * Jos taikina tuntuu olevan lian tiukkaa niin lisää vettä.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti