Kääretortun ohjeen otin
kevyttä Kotiruokaa, diabeetikoille, laihduttajille sekä veren rasvoista ja
verenpaineesta huolehtiville. Sokerin/hedelmäsokerin tai makeutus aineet
korvasin kookos sokerilla ja hunajalla. Kookos sokerilla ei kylläkään saa yhtä mehevää pohjaa kuin kidesokerilla.
3 munaa
1 dl kokkos-sokeria
¾ dl perunajauhoja
2 rlk raakakaakaojauhetta
1 tl leivinjauhetta
Täyte:
1 prk 250g rahkaa
1 dl kermaa
1 prk persikoita mehussa
1 rkl hunajaa,
0,5-1 tl vaniljaa
Vatkaa muna
ja sokeri vaahdoksi. Sekoita jauhot yhteen kulhoon. Lisää yhdistetyt jauhot
siivilän läpi muna sokeri vaahtoon varovasti sekaisin. Kaada taikina
leivinpaperilla vuoratun uunipellin päälle. Paista 200*C noin 10 minuuttia.
Valmista
täyte: Vatkaa kerma vaahdoksi. Pilko persikat pienniksi paloksi. Lisää
kermavaahtoon rahka ja persikat ja mausta hunajalla ja vaniljalla. Levitä täyte
jäähtyneen käärmetorttulevyn päälle ja rullaa.
Persikan tilalla voit käyttää marjoja, ja
muitakin hedelmiä. Hunajan sijaan voit käyttää stevia.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti